четвер, 6 березня 2014 р.

За день- 8 березня

За день- 8 березня. Весняне свято. Хоч як там і що не говорять, а воно є і буде.  Свято весни і наше жіноче свято. Вирішила і я порадувати своїх колег-колєжанок у цей день і приготувала ось такі листівки, їхні портретики-сюрпризи. Вони по просторах інтернету не шастають, так що наперед не побачать.







http://scrapmagik-shop.blogspot.ru/2014/02/1.html


 А ці -для своїх дівчаток - листівки-малята











4 коментарі:

  1. Галиночко, ви читаєте мої думки :) Я також підготувала міні-листівки для колег, але віддам їх вже 11 березня (такимчином, подовжаться жіночі свята)))).
    Ваші листівки прекрасні, я була би на місці колег дуже рада!

    А от новий дизайн блогу особисто мені не дуже зручний:напівпрозоре тло відволікає + з"явилась горизонтальна прокрутка (напевне, у мене завузький відносно вашого монітор...) Але це так, просто констатую, це не зауваження жодного разу )*

    Зі святом, що наступає!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лізо! Листівки сьогодні були вручені. Я дуже рада, що дівчатам сподобались. Вони тішились як діти. Цим у нас ніхто , крім мене не займається. Вони зізнались, що сподівались на черговий сюрприз від мене. Я люблю їх потішити))) Справді, дарувати - то є дуже приємно!
      На рахунок дизайну - експериментую. Мені він теж не дуже. Але я не знаю, де можна нові цікаві шпалери взяти))) Може, підкажеш? Буду вдячна)))
      Тебе. лізо. теж із наступаючим весняним святом! Головне - весни у душі! Навіть зимою)))

      Видалити
  2. Наверняка им очень понравилось)).Спасибо Вам от Scrap Magic!!

    ВідповістиВидалити