четвер, 2 липня 2020 р.

Піца із швейного сміття? Ха! Це ж супер-ідея!

Коли у тебе кілька днів поспіль нема комп'ютера, це іноді буває навіть дуже корисно. Особливо як руки сверблять без роботи ( ну, звісно, у відпустці робота завжди знаходиться- прибирання, миття, драяння, прання... і все, як казала Пепідовгапанчоха, усе, що на "ння" - а його незліченна кількість!). Хочеться спробувати щось таке, що давно вже хотілося, а все як не руки не доходили,то часу не було.
Відкрила я свою шафу з ховрашино-плюшкінськими запасамиі виявила там мішечок із клаптиками ну як би то сказати, не дуже маленькими, не дуже великими, такими, що на щось путньо-солідне вони геть не придатні. Але головне, що усі вони барвистенько-кольоровенькі.
давно збиралася спробувати себе у печворку - клаптиковому шитті. навіть колись якусь скатертину із кольорових залишків зваяла, але так вона недошита і лежить у шафі. Лишилося на основу нашити. ну, може, колись дійдуть руки,тоді й покажу.
Ну, думаю, зараз почну заново той печворк, що крейзі, шити. Але, як на зло, моя старенька машинка почала коники викидати - що не прошиє 5см, нитка обірветься! До сліз! Кинула я той шматочок, який змучила. День до машинки не підходила. Але ж хочеться!
Знайшла цікаве застосування  моїх обрізочків - швейного сміттячка - на просторах інтеренету.
І ось з такої клаптикової піци вийшла парочка сумочок . тепер , нарешті, у сумці зможу щось знайти - одна буде косметичкою, інша - для документів, які завжди із собою ношу. А ще пенальчик треба пошити, ключницю, а там ще щось вигадаю. І речі корисні, і все до клаптика найменшого використається.Так що, дорогі подруги, не викидайте клаптиків від шиття у сміття! Воно завжди згодиться!





http://szuflada-szuflada.blogspot.com/2020/06/otworz-szuflade-w-czerwcu.html









3 коментарі:

  1. Przepiękne!! I chociaż było troszkę przygód podczas ich szycia to warto było :). Bardzo podobają mi się. Ten patchworkowy wzór jest super! Dziękuję za udział w Wyzwaniu Szuflady!

    ВідповістиВидалити
  2. Bardzo ciekawa praca, dziękujemy za udział w wyzwaniu Szuflady

    ВідповістиВидалити