пʼятницю, 11 липня 2014 р.

Відпустка...

Вітаю!
Відпустка  з користю! Це, напевно, лозунг чи не  кожної рукодільниці.  Іноді кинеш оком - і те би треба зробити, і се в порядок привести. І так накопичується справ для рук, що н е знаєш, як собі раду дати. Оце ж цього разу око впало на олівці, ручки, гачки, спиці, скрепки.... Чого там тільки нема в одному збанку. Пора сортувати. Тож у хід пішла чергова пластикова пляшка.  Оскільки літо і зазвичай нормальні люди відпочивають на морях , в горах і т.п.(цього року, зрозуміло, з цим нічого не вийде - ситуація в країні не для відпочинку), то чергова посудина для олівців  з морськими мотивами із вкрапленням  плетених елементів (ними стали рибка і мушля, бо справжніх не знайшлось). Зате на дні справжні морські камінчики, а ще справжні маленькі ракушки, які колись привезли з моря. Особливо радів Артемчик. Йому було доручено нарізати паперові смужки, якими ми обклеїли спершу обрізану пляшку. До речі, ідея сплести морських мешканців з ниток належить йому.




 http://4dekor.blogspot.ru/2014/06/blog-post_26.html


 http://talya-club.blogspot.com/2014/06/blog-post_16.html


Далі у нас була фотосесія у капелюшках. Ми так собі подумали і вирішили. що капелюшки носять не тільки люди. а йляльки. Отож. вийшла у нас компанія зовсім різних ляльок, які живуть у нас вдома. Але їх об'єднують КАПЕЛЮШКИ.
 Найбільша лялька Таня . Нею гралася Артемчикова мама.  Колись Таня була вдягнена у синю шкільну форму. ЇЇ подарували Юлі -першокласниці. Зате тепер Таня має розкішну італійську сукню із капелюхом. Плетена панянка-тільда була учасницею конкурсу у Львові.  Її колєжанка - італійка. ЇЇ залишила моя племінниця, коли виїжджала в Італію.  Ну а ці дві маленькі паняночки-  мої мотанки. Така собі капелюшкова компанія!








3 коментарі: