четвер, 23 квітня 2015 р.

Фотоасоціації "Музика"

Пам'ятаю часи, коли у нашому домі щодня звучала музика. Приходиш з роботи, з порогу відразу вмикаєш програвач, і дім наповнюється музикою, кожного разу іншою,  різною. Все залежало від настрою. Іноді хотілось просто мелодію, інструментальну композицію, без слів, бо від слів втомився. Іншим разом - щось веселеньке, іноді - з класики.  До цього часу у нас збереглася величезна колекція вінілових дисків, грамплатівок.  Багато з них були куплені на Петрівці. Меломани знають, що то за дивовижний ринок у Києві і що там зазвичай можна купити. Мій чоловік - меломан,- був, є і залишився ним. Тож  це давно у нас сімейне. Коли вже дістане ящик ( читай - телевізор) і на душі кепсько, ми знову вмикаємо програвач і  хоч на деякий час намагаємось відволікатись від тяжких думок, відірватись від реальностей життя. Чого і вам бажаю. Музика - прекрасні ліки для душі.

2.




3.

4.

5.

6.



4 коментарі:

  1. Вау! Яка колекція!
    Я теж люблю музику ...слухаю все,що подобається і-під настрій)))
    Пам"ятаю,коли ми приїздили до бабусі,я завжди чекала,коли можна буде увімкнути стареньку радіолу))) і послухати платівки запису 60-70х років-це була молодість моєї мами)))....навіть і не знаю,де зараз ті записи й куди вони поділися?..шкода,якщо їх повикидали...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А у нас величезна колекція. Колись мій чоловік і мене підсадив на слухання колекціонування платівок. Але у мене в школі ще є старезні такі платівки, що билися. Я проводила якийсь ретор-захід, то занесла їх до школи і так не забрала. При нагоді заберу додому. Це вже давно раритет, якраз ось з тих років-50-60.

      Видалити
  2. Спасибо за участие в задании! Блог "Я - фотограф!"

    ВідповістиВидалити