пʼятницю, 19 червня 2015 р.

Love story

День виявився вдалим щодо фотополювання. Принаймні. я отримала задоволення від знятого. Завершивши візит до стоматолога ( це для мене завжди не вельми приємна подія), вирішила пройтися пішки через усе місто. Звісно. не сама. а з Артемчиком. Сьогодні і йому довелося побувати у кріслі дока. Ну за це ми нагородили себе прогулянкою. Ура! Фотоапарат був у моїй сумці і тихенько чекав, коли я нарешті його витягну.
По дорозі нам зустрівся поважний котяра, який  чи то був власником "Мерса" із номерним знаком ВО..ВА, чи то охоронцем (швидше - друге, бо котяра не був товстим).   Ким би він не був, але вигляд у нього був поважно-лінивий. Він розлігся біля автівки і зверхньо поглядав на нас (точніше - знизу).



Далі наш шлях пролягав через парк Топільче. Проходячи повз вольєра із лебедями, ми побачили пташину із сивою головою ( певно. то галка - тезка моя). Одне її крильце, як нам здалося, було перебите. Принаймні, воно якось неприродньо звисало. Їй було сумно. Аж тут з'явилась ще одна така ж птаха. Вона щось їй "говорила". Що - не знаємо, але після цього обидві пташки посідали рядочком. Ось така собі лав-сторі вийшла.




 Усі три світлини я вирішила об'єднати у колаж Love story. 




колаж Love story

5 коментарів:

  1. Хорошие фотографии) спасибо, за участие в нашем фотозадании) КСМ!!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за участии в нашем задании. Я правильно поняла, что вы участвуете с коллажем про love story?
    Спасибо от КафеСкрапоМама

    ВідповістиВидалити
  3. интересные фотографии получились)
    спасибо от КСМ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо за интересные задания. Вдохновляют, на мир как-то по-другому смотришь...

      Видалити