Жареные карасики
Представьте себе, в 12 часов ночи заявляется сын с полным пакетом этой мелюзги. Рыбка переночевала в тазике с водой на балконе. зато утром - 1, 5 часа возни. И вот результат- хрустящие карасики, панированные в кукурузной крупе!
Смачнюща запіканка із сиру! Не солодка, а солоненька. А головне - багато-багато кропу!
Мої фірмові кабачки - "пальчики оближеш". Дешево, легко, просто, смачно і корисно!
Як приготувати?
Молоді кабачки нарізаати кружальцями, посолити і поперчити. Смажити на розігрітій олії. попередньо обмакуючи в муку. Складаємо у каструльку:шар підсмажених кабачків, шар нарізаних кружальцями помідорів(помідорів удвічі менше ніж кабачків), потертий зубчик часнику, посічений кріп,, знову кабачки, помідори, часник. І так , доки не закінчаться кабачки. Зверху -додати три столових ложки сметани(можна більше). закрити кришкою і тушкувати до готовності.
Ну і ще раз салат! У салата - фотосесія)))
Немає коментарів:
Дописати коментар