понеділок, 21 серпня 2017 р.

Фотоспогад про відпустку


Відпустка це приємна штука. Щоправда дуже вже швидко вона минає. Ну. що ж свято ж не може продовжуватись вічно. Тоді це було би не свято.
Хочеться, щоб ті дні. які належаться для відпустки, чимсь запам'ятались, а ще щоб були корисними.

Так складаються обставини, що нема змоги десь далеко поїхати. Але ж можна подорожувати і зовсім поряд.  Майже щороку їду у маленьке подільське містечко Хмільник на лікування ( це те, що корисне). І щороку знаходжу для себе багато цікавого. Зустрічі з цим містом завжди приносить нові враження, нові знайомства.  Так було і цього року. Приміром, завітавши у краєзнавчий музей, який знаходиться у приміщенні замку, дізналась, що там помінявся директор, а на другому поверсі роблять ремонт, ідуть реставраційні роботи. Це тішить.  А на подвір'ї замку  нова цікавинка - клумба у дуплі старого дерева у вигляді серця. Значить, тут панує любов. Південний Буг цього року зелений-зелений від спеки.



За три тижні повернулась додому, у файне місто.
Вже й на роботу вийшла. Але ж літо ще не закінчилось. Тож ми із чоловіком вирішили влаштувати туристичний вікенд у славному місті Чорткові.
Тут є що подивитись. Ось про цей наш чудовий вікенд можна ось тутечки почитати :http://lelitka.te.ua/vikend-dlya-dvoh-u-chortkovi/













 Надзвичайне місто із древньою історією, красивою архітектурою. Місто, у якому є дві ратуші, величний Домініканський костел, замок, який реставрується, храми, старовинні будинки.
 А головне - це був чудовий вікенд для двох.




https://art-piaskownica.blogspot.com/2017/07/fotogra-wakacje.html

8 коментарів: