суботу, 17 листопада 2012 р.

Ангел, що малює

Ангел, що малює
Починаю реалізовувати свою мрію про різдвяну серію витинанок. Дорогі мої читачі. хочу від вас критики, відгуків. чесних і об'єктивних)). Не ображатимусь)). Читайте і дивіться за  посиланням.

8 коментарів:

  1. Сама витинанка гарна, але я б взяла інший папір за основу - або з глітером, або звичайний, але більш цупкіший (бо виглядає, що вирізали із звичаного кольорового паперу)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Оленко за поради. Я вритинаю із звичайного кольорового паперу але кращої якості. Не знаю, що таке папір з глітером, - зараз буду читати. Якщо не важко, переглянь, будь ласка мої витинанки інші там же у блозі Lelitka.te.ua. Мені важлива твоя думка. І ще одне, як оформляти порадиш готові витинанки. Я поки що їх зберігаю у файлах. А також я десь читала, що приклеюють не повністю, а так лише щоб трималась (ну, тоді, напевне, під скло?), щоб дихала вона.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. http://lelitka.te.ua/metelyky-kvity-ptahy/ дуже сподобались ці витинанки. Молодчинка.

      Видалити
  3. Так. знайшла . що таке глітер. Зрозуміло.
    Моя основа - це папір для креслення. Я щось, чесно кажучи, не здогадалась, що основу можна іншу. Мабуть, тому. що витинанка - велика - на А4 або А3,. якщо на А; - то мале поле лишається. не знаю, чи є більшого формату папір (маю на увазі під основу)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У нас в арткрамничках продається просто папір такий формату А4 різної щільності, і він так не морщиться. Деякі роблю як листівки, а деякі просто клеї на дзеркала, чи на вікна (на двосотронній скотч клеїла на дзеркало. але потім важко акуратно відірвати), а якщо на основу - то на клей паско

      Видалити
  4. Какая красота!
    Только у Вас узнала,что это такое и поразилась красоте витинанок!
    Боюсь даже подумать,как же это трудоемко!
    Поразительная работа.
    Хочу предложить Вам,Галина,наградку.Вам и Вашему молодому блогу.
    Заглядывайте,забирайте картинку:
    http://worldopen-ok.blogspot.com/2012/11/blog-post_1840.html
    Спасибо.

    ВідповістиВидалити
  5. Лена! Спасибо большое З а теплые слова и за наградку))

    ВідповістиВидалити